„Мост Финанс Мениджмънт“ АД е основано през 2008 г. Предметът на дейност на Дружеството е изкупуване, събиране и управление на вземания.

От самото начало, принципите, които са заложени като водещи сред служителите на Дружеството са отговорността, динамиката, прозрачността и професионализмa. Именно те спомагат за бързото развитие на Компанията, утвърждаването й като една от водещите фирми в България за събиране на вземания.

Спазвайки най-новите стандарти и регулации, осланяйки се на утвърдените практики, ние се стремим да предоставяме висококачествени услуги в сферата на събиране и управление на вземания.

През 2015 г. „Мост Финанс Мениджмънт“ АД се регистрира като финансова институция под надзора на Българската народна банка, а през следващата 2016 г. Дружеството декларира всички придобити от него вземания в Централния кредитен регистър към БНБ. Компанията е вписана и като администратор на лични данни в регистъра, воден от КЗЛД.

Основен приоритет на нашия екип от квалифицирани специалисти е да осигурим навременно и професионално решение за всеки конкретен случай и за всеки индивидуален клиент.


Контакти:
  • бул. Ситняково 23, 1505 София
  • +359 2 960 01 23
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.mostfinance.eu