APS е водеща компания в инвестирането, управлението и възстановяването на кредитни портфейли и недвижими имоти в Централна и Югоизточна Европа. Основана през 2004 г., компанията е със седалище в Прага, Чехия.

APS предоставя цялостни услуги в областта на инвестиционното консултиране и управление на обслужвани и необслужвани кредитни портфейли, както и управление на активи. Чрез своите над 800 експерти предоставя услуги в 12 европейски държави.

APS управлява активи с обща номинална стойност над 5,3 милиарда евро и предоставя ексклузивни инвестиционни консултации на четири инвестиционни фонда, както и на признати институционални инвеститори. От 2013 г. APS е официален партньор на Международната финансова корпорация (IFC), член на Световната банка.

От 2012 г. APS работи на българския пазар чрез своя клон в София. В началото на 2015 г. APS България участва в придобиването на тогавашната най-голяма сделка с портфейл от необслужвани кредити в региона - портфолио от над 100 000 експозиции на физически лица с номинална стойност 50 + млн. Евро.


Контакти:
  • София 1404, Бул. България 81 вх.В ет.1 офис 3
  • +359 2 850 43 55
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.aps-holding.com