”Капман Дебтс Мениджмънт” АД е най-новото дружество от групата на „Капман Холдинг“ АД - водеща небанкова финансова група присъстваща на българския капиталов пазар от 25 години. Капман Дебтс е публично дружество, учредено на 13.04.2020 г., като 75% от капитала на дружеството е представляван от институционални инвеститори, а останалата част е от реномирани компании с дългогодишна история.

Капман Дебтс е с предмет на дейност придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране, факторинг, цедиране и цесиране, събиране на банкови и междуфирмени задължения, посредничество при кредитиране, придобиване на участия в кредитна институция или в друга финансова институция.

Капман Дебтс е дружество, чиято дейност и експертиза на екипа, има възможността и намерението да съдейства и да даде добавена стойност, на банките да намалят размера на необслужваните им експозиции, а на кредитополучателите да се оздравят и реструктурират.

Инвестиционният ни фокус е насочен предимно към изкупуване на просрочени обезпечени фирмени кредити, включително такива класифицирани като необслужвани, от търговски банки и лизингови институции, с цел възстановяване / оздравяване на финансовото състояние на длъжника, без да е задължително реализацията на активи и/или обезпечение.


Контакти:
  • гр. София 1301, ул. Три уши No. 8, ет. 6
  • +359 899 869 819
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • www.capman.bg