Уеб сайта на АКАБГ обработва личните Ви данни в съответствие със строгите правила на Българското и Европейското законодателствто за защита на личните данни.

Тази политика за поверителност е част от Условията на ползване и трябва да се прочетат внимателно, тъй като указват какви права имате и как можете да ги упражнявате. Всяка употреба на уебсайта предполага цялостното приемане и съгласие с тези условия.



Видове лична информация, която събираме

Публична информация, предоставена от вас:
  • информация от контактна форма
  • съобщения, изпратени от вас

Лична информация, която сте предоставили:
  • настройки и административни данни, като вашето потребителско име и парола

История и логове
  • време, дата и адрес на уеб страниците, които сте посетили
  • адресът на подобните уебстраници
  • търсенето, което извършвате в сайта
  • техническа информация за вашия интернет браузър и компютър


Цели, за които използваме вашите лични данни

Ние използваме вашата лична информация за:
  • упражняване на обща потребителска администрация
  • разследване измами и нарушения
  • генериране анонимна статистика за (потребителите на) уебсайта, да подобри уебсайта или предостави статистическа информация на трети лица


Срок и местоположение на съхраняване

В уебсайта на АКАБГ прилагаме следните условия за съхранение:

Информация, предоставена от вас посредством формата за контакт или запис в новинарска емисия.

Бисквитки: бисквитките, които се използват в този сайт имат максимална продължителност от 365 дни.



Как вашите лични данни се предоставят на трети лица

Трети лица имат достъп до информацията, която сте предназначили за публична употреба при условията, посочени във вашата декларация за поверителност.

Не толерираме спама. Вашата електронна поща никога не се предоставя на трети лица.

Не предоставяйте личните си данни на трети лица, освен ако не им дадете изрично разрешение за това.

Възможно е да предоставим достъп до личните Ви данни в случай на незаконна употреба или когато получим нареждане от органите на реда.



Кукита

Уебсайтът използва бисквитки, за да Ви разпознае като потребител на уебсайта, да запомни предпочитания от вас език и да улесни навигацията в сайта.

Можете да изключите бисквитките във вашия интернет браузър, въпреки че някои части на уебсайта ще престанат да функционират нормално.



Вашите права

Можете да получите безплатен достъп до Вашите лични данни (и да ги редактирате или да помолите да бъдат редактирани, където това е необходимо).

Можете да предпочетете Вашите лични данни да не се използват за директни маркетингови цели.




При предоставяне на каквито и да било лични данни при използването на уебсайта, на осн. чл. 4 ал. т. 1 ЗЗЛД, Вие, в качеството си на потребител, давате изричното си съгласие, предоставената от Вас лична информация да бъде обработвана от АКАБГ за целите, посочени в  Условията за ползване на уебсайта, в това число и за статистически цели.

За Асоциация за Управление на Вземанията

Асоциацията за управление на вземания е единствената професионална организация с нестопанска цел в България, която разпространява и развива добрите практики в индустрията за събиране на вземания.

Повишаването на финансовата култура на българите е в основата на дейността на Асоциацията. Членовете й полагат усилия да информират потребителите за техните права и задължения в случай на просрочване на плащания и се стремят да дават еднозначни отговори на въпроси и оплаквания към колекторските агенции.

Асоциацията гарантира справедливо уреждане на отношенията между кредиторите и клиентите им. Затова сред основните й ангажименти е ясното разграничаване на етичните, морални и легални стандарти за извършване на дейността по събиране на вземания. Съществуват строги критерии за присъединяване към Асоциацията, които гарантират, че членовете й спазват законовите изисквания и прилагат добри практики, съгласно Етичния кодекс. Това превръща Асоциацията за управление на вземанията и нейните членове в символ на качествена услуга и справедливост.

Членове на Асоциация за Управление на Вземания

Последни Новини